RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flinke gutter: Jørund Wessel Carlsen og Nesim Mutevelic sitter i elevrådet og var med på å planlegge OD-dagen på skolen.
Flinke gutter: Jørund Wessel Carlsen og Nesim Mutevelic sitter i elevrådet og var med på å planlegge OD-dagen på skolen.

Ivrige elever på Sinsen skole

Elevene på Sinsen skole var ivrige til å arbeide på OD-dagen. De gjorde alt fra å stå i byen å selge boller til å hjelpe eldre.

Sinsen skole: Jørund Wessel Carlsen og Nesim Mutevelic, går begge i 10. klasse på Sinsen skole og sitter i elevrådet.
Det er elevrådet sin jobb å planlegge OD-dagen og å samle inn penger dagen etter, forteller Jørund som er leder i elevrådet.

Varierte jobber

Elevene på skolen valgte veldig forskjellige jobber.
En del har solgt kaker i byen, noen har hjulpet eldre, noen har jobbet hjemme, mens andre igjen har jobbet som lærere eller i en bedrift, forklarer Nesim, nestleder i elevrådet på skolen.
De fleste er veldig posetive, når elever ringer og spør om de kan få jobbe der på OD-dagen.
- Vi har allerde fått inn 20 000 men tror vi kommer til å ende opp med omkring 30 000, forteller guttene stolt.

Internasjonal dag

Nesten alle skoler arrangerer internasjonal dag eller internasjonal uke som noen kaller det. Dette gjør de for å lære elvene om hva pengene som de samler inn på OD-dagen går til. - Elevrådet hadde planlagt ett prosjekt som skulle gå over en uke og handle om barn og unge i Mellom-Amerika. Men det ble heller en dag med foredrag og film, forklarer Jørund.
Støtt barn og ungdom i Mellom-Amerika, avslutter de.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere