RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ja til støyskjerm langs Frognerstranda

På vår side av byen var gleden stor da bystyret tidligere i år opphevet de såkalte rekkefølgebestemmelsene som innebar at Bjørvika måtte ferdigsstilles før noe kunne skje i vår bydel. Flere interessante prosjekter dukket opp.En reguleringsplan for Filipstad skulle utarbeides, og god utnyttelse av det utvidete friområdet langs Frognerstranda sikres.

Jernebaneverket ble bedt om å fjerne jernbaneskinnene i området; og kloke hoder skulle se på hvilken betydning dette utbedringsarbeidet ville få for Oslopakke 3 og mulighetene for å få lagt E-18 langs Frognerstranda under bakken.
På et åpent møte Frogner/Majorstuen Venstre inviterte til om Frognerstranda 29 mai ble det imidlertid klart at det gjenstår mye og langsiktig politisk arbeid for å få de ulike brikkene på plass. Det er selvfølgelig flott at Oslo pakke 3 gikk igjennom i Stortinget med full finansiering; men det er samtidig uholdbart at det å få Frognerstranda under bakken først kan bli en realitet i 2018!

I dette perspektivet er initiativet fra Ruseløkka og Skillebekk beboerforening om å plassere støyvegg på strekningen langs Frognerstranda meget betimelig.

Anne-Lise Bergenheim
Frogner/Majorstuen Venstre

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere