RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FOTO: onlyforpress.wordpress.com
FOTO: onlyforpress.wordpress.com Foto: FOTO: onlyforpress.wordpress.com

Kjendiskamp på Norway Cup-sletta

Kampen mellom MOT og Gaza Peace ble en målrik affære. Ingenting kunne skille lagene ved full tid, og dermed ble det hele avgjort på en sjeldent målfattig straffekonkurranse.

EKEBERGSLETTA: Det har blitt en tradisjon med kjendiskamper på Norway Cup. I år var intet unntak, og onsdag spilte MOT og Gaza Peace i sommervarmen.

Del på Facebook

Før kampen uttalte Venstre-politiker Abid Raja at han håpet på å overleve foran alt.

 – Det er jo en oppvisningskamp, men du ser at de andre kan spille. Det er ikke så mange politikere som blir forespurt om å være med på dette, så da jeg fikk hendvendelsen ønsket jeg å være med å sette farge på kampen. Og sammen støtter vi en god sak, sa Raja.

Han opplyste også at han drømte om å vinne en hodeduell mot en spiller som virker uslåelig.

– Det hadde vært utrolig gøy å slå Ronny Johnsen i en hodeduell, men det tror jeg ikke er mulig. Det er lov å drømme, sa han.

Les også: Ingen fairplay, ingen regler, masse taklinger

Les også: Så mye spiser 25.000 fotballspillere...

Målrik match

Gaza Peace ledet flere ganger underveis i kampen, men da Davy Wathne blåste av for full tid sto det smått utrolige 5-5 mellom de to kjendislagene.

Dermed gikk det til straffesparkkonkurranse, hvor X-faktor-deltaker Atle Pettersen var den eneste som scorte for Gaza Peace. Da brettkjører Andreas Ygre Wiig satte inn MOTs siste straffe var seieren et faktum. 2-1 på straffer. 6-5 totalt.

Kjetil André Aamodt satte den første straffen for MOT.

Resultat: MOT 6-5 Gaza Peace.

Målscorere: 1-0 Atle Pettersen, 2-0 Iver Horrem (straffe), 2-1 Mini Jacobsen, 3-1 Nils-Ingar Aadne, 3-2 Morten Ramm (straffe), 3-3 Andreas Ygre Wiig, 3-4 Morten Ramm, 4-4 Atle Pettersen, 5-4 Mathias Spieler Bugge, 5-5 Kjetil Jansrud.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere