RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lang fengselsstraff for voldtekt av prostituerte

En 26 år gammel mann er dømt til ubetinget fengsel i seks og et halvt år for voldtekt og ran av to prostituerte i Oslo og Bergen.

OSLO: Mannen må også betale hver av kvinnene oppreisning på 150.000 kroner og betale tilbake ransutbytte på 60.000 kroner til den ene kvinnen, og 12.000 kroner til den andre.

I dommen fra Oslo tingrett går det fram at 26-åringen skal ha brukt kniv for å tiltvinge seg sex, deretter ranet han dem, skriver Dagbladet.

Det første forholdet skjedde i Bergen i januar 2013. Ett år senere skjedde en tilsvarende hendelse mot en prostituert i Oslo.

Mannen skal ha kommet i kontakt med kvinnen i Oslo på et nettsted for prostitusjon. Etter voldtekten og da mannen hadde truet til seg pengene hennes, fikk kvinnen tak i en boks med pepperspray og et basketak oppsto.

I bare underbuksa flyktet mannen ut på gata. Da kvinnen kom til legevakten, så hun voldtektsmannen på samme sted. Hun fikk varslet og mannen ble pågrepet. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere