RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STARTER KLUBB: 
Finn Helge Hartmann i Lions.
STARTER KLUBB: Finn Helge Hartmann i Lions. Foto: FOTO: LIONS

Lions starter ny klubb i Nydalen

Har du lyst til å bidra i lokalmiljøet? Da vil Finn Helge Hartmann og Lions høre fra deg.

NYDALEN: Lions er nemlig i ferd med å etablere en ny klubb i Nydalen. Planen deres er å få frivillige, engasjerte og interesserte folk i området til å være med.

– Er du engasjert i barns oppvekstvilkår? Setter du pris på vennskap, medmenneskelighet og personlig utvikling? spør Finn Helge Hartmann, som er leder for etablering av nye Lions-klubber i Oslo og Bærum. Svarer du ja på disse spørsmålene mener han at Lions er noe for deg.

Lions Clubs International har 45.000 klubber og 1,35 millioner medlemmer i over 200 land. Dette gjør organisasjonen til en av de aller største på lokalt og internasjonalt humanitært arbeid.

– Oppgaven er å hjelpe våre medmennesker som har behov for bistand enten økonomisk eller på annen måte. Noen faller utenom det offentlige støtteapparat. Andre har behov for menneskelig kontakt, en hånd å holde i. Lions ønsker å støtte og hjelpe de som trenger det mest, enten i egen regi eller gjennom bidrag til lokale lag og foreninger, sier Hartmann.

Han inviterer interesserte til å møte på Lions’ kontor i Ensjøveien 18 torsdag 9. juni kl. 17.30, eller ta kontakt på tlf. 90540218/48602908 eller på e-post.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere