RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var i dette parkeringshuset at 44-årig norsk-vietnameser ble funnet drept 17. juni i år.
Det var i dette parkeringshuset at 44-årig norsk-vietnameser ble funnet drept 17. juni i år. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Ny mann pågrepet for drap i p-hus

Ytterligere en mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap i et garasjeanlegg i Oslo tidligere i sommer.

OSLO: 29-åringen ble onsdag varetektsfengslet i fire uker, med full isolasjon de to første ukene.

Politiet fikk fullt medhold under fengslingsmøtet onsdag ettermiddag. 29-åringen blir dermed varetektsfengslet i fire uker med brev-, besøks- og medieforbud. To av ukene vil bli i full isolasjon. Den siktede mannen vil også få brev- og besøkskontroll overfor eget barn.

– Siktede nekter straffskyld og har også nektet å forklare seg for politiet. Han ble pågrepet mandag ettermiddag på Romerike, hvor han også bor, opplyste aktor, politiadvokat Hans-Christian Ingebrigtsen, til NTB etter fengslingsmøtet.

Én kvinne og fire menn har så langt blitt varetektsfengslet i saken.

Det var 17. juni i år at en 44-årig norsk-vietnamesisk mann ble funnet drept i et parkeringshus under Grønland Torg i Oslo.

Både en bil med den drepte og en bil som ble funnet utbrent på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter på Kløfta, er undersøkt av politiet.

44-åringen er tidligere frifunnet for drapsforsøk på en 39 år gammel norsk-vietnameser. En 37 år gammel mann fra Stavanger var først siktet for etterfølgende bistand i saken, men siktelsen mot ham er utvidet til drap eller medvirkning til drap.

Ifølge VG er 37-åringen broren til 39-åringen som ble forsøkt drept i 2012. (©NTB)

Les også: Ni pågrepet etter parkeringshusdrap

 

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Oslo Havn blir tyrkisk

Dette er Oslos nye badefavoritt

Svenske tatt med 64.580 sigaretter i Oslo

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere