RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreleder Gisle Erlien i Heilo Vel var kraftig provosert over at undergangen ikke har blitt bygget. Nå er tillatelsen klar.
Styreleder Gisle Erlien i Heilo Vel var kraftig provosert over at undergangen ikke har blitt bygget. Nå er tillatelsen klar.

Nydalen-undergang fikk tillatelse

Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for bygging av Nydalen-undergangen fra Gunnar Schjelderups vei og opp ved Ring 3.

NYDALEN: Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for den planlagte undergangen med gang og sykkelvei mellom Gunnar Schjelderups vei (Nydalen) og Ring 3.

Selve undergangen er nedfelt i rekkefølgebestemmelsene i reguleringsplanen for utbyggingen av boligsameiet Nydalen Kvarter, i Gunnar Scjelderups vei 11.

Togstans i juli

Jernbaneverket har i brev av 01.12.2008 godkjent planene for undergang under Gjøvikbanen. De meddeler samtidig at det er meldt inn behov for togfritt i perioden 08. 12.07.2009 for å utføre arbeidet, skriver blant annet etaten i rammetillatelsen.

Samferdselsetaten

Men før igangsettingstillatelse blir gitt må tegningsmaterialet være godkjent av Samferdselsetaten, som for øvrig har anbefalt at det blir gitt rammetillatelse for undergangen, opplyser Plan- og bygningsetaten videre.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere