RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt treningssenter på Storo?

Olav Thon-gruppen har mange leieinteressenter på lista til et større Storo Shopping. Kanskje blir det treningssenter, sier eiendomsdirektør Ole-Christian Hallerud.

STORO: Eiendomsdirektør Ole-Christian Hallerud er selvfølgelig glad for at byrådet går inn for en utbygging av Storo-senteret. Potensielle leietakere er ikke noe problem.

Det blir i hvert fall ikke vanskelig å fylle lokalene. Enten det gjelder utvidelse av eksisterende butikker og andre virksomheter eller nye leietakere, sier Hallerud.
Han vil ikke ut med hvem som har søkt om plass i et større Storo Shopping, men kan fortelle at Thon-gruppen vurderer å få inn et treningssenter.

I dag er senteret på totalt 17.000 kvadratmeter. Vi vil øke salgsarealet for detaljhandelen med 5900 kvadratmeter mest tekstil- eller klesbutikker. Men vi satser også på glass/stentøy-bransjen og servering. I tillegg vurderer vi å slippe til et treningssenter. Men alt er foreløpig på planleggingsstadiet, sier Hallerud. Og mer konkret vil ikke han fortelle om det framtidige tilbudet til nye Storo.

Thon-gruppen kan ikke klage på omsetningen på dagens Storo Shopping.
Senteret var i fjor ett av Norges beste på omsetning per kvadratmeter ikke verst! sier en fornøyd Hallerud i Olav Thon-gruppen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere