RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BOT: Mannen ble dømt i Oslo tingrett.
BOT: Mannen ble dømt i Oslo tingrett. Foto: Arkivfoto

Påseilet mann (44) tisset på politistasjon

Småfull 44-åring tatt på fersk gjerning en torsdagskveld i januar.

SENTRUM: Nylig ble den noe spesielle saken behandlet i Oslo tingrett. Da forklarte en Politihøgskole-student hva han og en kollega opplevde, etter at de fikk melding om en mann som blottet og urinerte i Operapassasjen på Youngstorget den aktuelle kvelden.

Tjenestemennene kjørte da i Møllergata og svingte deretter ned Youngsgata. I kvartalet nedenfor, i krysset mellom Youngsgata og Torggata, observerte de at 44-åringen sto.

– Vått på veggen

Politistudenten så da den nå domfelte mannen urinere på Sentrum politistasjon. Patruljen stanset og konfronterte den øl-tørste mannen, som snudde seg med åpent belte.

Ifølge politistudenten var det vått på veggen og det luktet urin.

44-åringen har på sin side forklart at han ikke urinerte, men forsøkte å lukke igjen en av lommene på buksen. Fordi den angivelig var trang snudde han seg mot veggen for å gjøre dette. Videre forklarte mannen at han hadde drukket seks-syv halvlitere, at han var brisen – men ikke full.

Bøtelagt

Retten fant det imidlertid bevist at 44-åringen har forholdt seg slik som beskrevet i tiltalen. Mannen er nå dømt til å betale en bot på 5 000 kroner for lovbruddet, subsidiært fengsel i ti dager.
 

LES OGSÅ: Stupfull svenske gikk amok i Holmenkollen

LES OGSÅ: Betalte 100.000, men satt igjen uten bil

LES OGSÅ: Dømt for brilletyveri i millionklassen
 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere