RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Pedersen som er leder i BMK-komiteen oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til Bydelsprisen. Fristen er 15. mai. (Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen)
Gunnar Pedersen som er leder i BMK-komiteen oppfordrer til å sende inn forslag til kandidater til Bydelsprisen. Fristen er 15. mai. (Arkivfoto: Øystein Dahl Johansen)

Pris søker kandidater

Vet du om noen som fortjener litt heder og ære for langvarig innsats for kulturlivet? I så fall må du henge i for det er bare en uke igjen til søknadsfristen går ut.

ØSTENSJØ: Vi ønsker at de som gjør en jobb innenfor det kulturelle eller frivillige området i Bydel Østensjø bør belønnes. Det er mange som står på, men vi får ikke greie på alle de flinke folkene som bruker fritiden sin på å få til ting. Der for er vi avhengig av at publikum tipser om gode kandidater, sier Gunnar Pedersen (H) som er leder i Byutvikling- miljø og kulturkomiteen i bydelen.

Bydel Østensjø deler i år ut Bydelsprisen for tredje gang. Formålet med prisen er å stimulere til frivillig innsats og kulturaktiviteter i bydelen. Bydelsprisen tildeles enkeltpersoner eller lag og organisasjoner som over lengre tid har gjort en vesentlig innsats for bydelens befolkning og kulturlivet, heter det i utlysningen.

Jeg oppfordrer alle som kjenner noen som gjør en ekstraordinær innsats til å sende inn forslag med en kort begrunnelse, sier Pedersen.

Fristen for å komme med forslag er torsdag 15. mai. Forslagene sendes til: Bydel Østensjø, postboks 157 Manglerud, 0612 Oslo eller til postmottak@bos.oslo.kommune.no.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere