RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt tilbud: Nordstrand får endelig sitt eget sushisted, når Sushihuset på nyåret åpner med både take-away og bordservering ved Sæter-krysset. Foto: Nina Schyberg Olsen
Nytt tilbud: Nordstrand får endelig sitt eget sushisted, når Sushihuset på nyåret åpner med både take-away og bordservering ved Sæter-krysset. Foto: Nina Schyberg Olsen

Rå fisk på Sæter

Fiskeglade nordstrandsbeboere kan glede seg over at det snart åpner sushibar i Sæter-krysset.

NORDSTRAND: Det er Sushihuset som nå har inntatt lokalene i det lille hvite trehuset ved siden av gatekjøkkenet på Sæter. Her var det sist sykkelverksted, men nå er det altså rå fisk som rykker inn.

– Vi søkte om serverings- og skjenkebevilling for tre uker siden, og håper det snart går i orden, sier Ho Si Tuan.

Den vietnamesiske kokken driver allerede en populær sushibar på Carl Berner, og tror at han kan åpne på Sæter i januar neste år.

Øl og vin

Ut året er det oppussing av lokalene som står på programmet. Når Sushihuset åpner blir det både take-away og bordservering.

– Vi vil servere øl og vin, derfor tar det litt lenger tid å få invilget søknaden, sier Tuan.

Menyen vil i utgangspunktet være den samme som hos Sushihuset på Carl Berner, men med mulighet for lokale tilpasninger etterhvert.

Ho Si Tuan håper lokalbefolkningen vil ta godt i mot det nye tilbudet, og gleder seg til han kan åpne dørene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere