RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samarbeid om Oslo Sør-satsing

Allerede da det ble foreslått Oslo Sør-midler, var det klart at det ville bli en stor oppgave å få mest mulig ut av pengene. Nå skal det samarbeides om planer.

Søndre Nordstrand: Som Nordstrands Blad allerede har nevnt, er det laget en foreløpig plan for hvor man skal sette inn ressursene. På budsjettmøtet i bydelsutvalget ble det enstemmig vedtatt en revidert budsjettuttalelse på bakgrunn av et forslag fra Høyre.

Det lyder nå slik:

"Arbeidet med Oslo Sør satsing intensiveres. Gjennomføringen av en helhetlig satsing for å styrke integrering og bedre levevilkår i området planlegges og igangsettes snarest. Bydelsutvalget vil ta utgangspunkt i den utarbeidede planen sammen med innspill fra fremtidsverkstedet og råd og utvalg. Et bredt spekter av organisasjoner og institusjoner må inviteres aktivt til å delta i prosessen. Bydelsutvalget ser et stort behov for å legge til rette for møteplasser og et styrket kulturtilbud for alle. Sentrale grupper og organisasjoner som arbeider i bydelen, som idrettslag, Røde Kors, kirker, moskeer, skoler, kulturskoler, kor, korps, orkester, kunstforeninger, borettslag, Holmlia nærmiljø, Bjørndal enda bedre og andre, inviteres til aktivt å delta i prosessen, sammen med bydelens egne tjenestesteder."

På samme BU-møte ble det klart at bydelsutvalget vil samle opp søknader før de fordeler midler. Men som BU-leder Teddy Kjendlie sa, er det om å gjøre å komme i gang med tiltak, og at det i alle fall før sommerferien bør være prosjekter som viser at bydelen er ivrig på å dra nytte av Oslo Sør-satsingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere