RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Per Einar Watle Trio holder String-swing konsert på Cafeteatret onsdag.
Per Einar Watle Trio holder String-swing konsert på Cafeteatret onsdag. Foto: Frederic Boudin

Sigøynerjazz på Cafeteatret

Onsdag kveld blir det fyrrige rytmer på Cafeteatret. Det er det Per Einar Watle Trio som skal sørge for.

GRØNLAND: Med egne komposisjoner, låter fra Django Reinhardt og nyere moderne sigøynerjazz håper gutta å kunne trollbinde publikum. 

Gjesteopptreden

Gruppa består av består av Per Einar Watle, Christian Larssen, og Ketil Aasen. I tillegg denn kvelden får publikum oppleve en gjestesanger fra Brasil, en fantastisk sangerinne ved navn Vera Americo.

String-Swingmusikk er en egen sjanger som stadig når et nytt og entusiastisk publikum og i Oslo vokser populariteten stadig.

God variasjon

Onsdag kveld blir vi presentert et reportoar av improvisasjon og gamle klassikere. Per Einar Watle Trio spiller sigøynerjazz i stilen Django Reinhardt gjorde verdenskjent på 30- og 40-tallet.

Populært

Med akustisk og energiske rytmer, men samtidig tristhet og varme, har stilen blitt meget populær verden over, spesielt de siste årene.

Rundt om i hele verden har unge musikere oppdaget denne musikkstilen og flere og flere band startes med utgangspunkt i String-Swingmusikken.

Cafeteatret ligger i Hollendergaten 8 på Grønland.Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere