RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skarvang presses ut fra BU

Fremskrittspartiet på Grorud mener Arbeiderpartiet bevisst forsøker å presse ut Trine Skarvang fra bydelsutvalget.

GRORUD: Under konstituerende møte sist onsdag, ble det bemerket at Skarvangs plass sto tom. Dette skyldes at hun nå sitter i bystyret og har fått sete i byutviklingskomiteen, som har sine møter på onsdag.

Noe som i sin tur vil føre til at Skarvang ikke lenger kan stille i BU-møtene. Den nye BU-lederen, Anders Røberg-Larsen, har tatt til orde for å ha BU-møtene på onsdager istedet for på torsdager. Dette reagerer Skarvang på.

Det bilr bare barnslig. Det er tydelig at Ap ikke har gitt opp sin kampanje for å prøve å bli kvitt meg. Dette blir rett slett tullete og jeg skjønner ikke at de gidder, sier Skarvang til Groruddalen.no.

Bydelsutvalget skal vurdere om onsdag er en mer egnet dag å holde møtene på til neste år. Resten av møtene i 2007 skal fortsatt være på torsdager.

For min del passer egentlig onsdager bedre. Jeg foreslår at arbeidsutvalget ser om dette kan være en bedre dag å holde møtene på i framtiden, sier Røberg-Larsen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere