RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Slakter maten på Valka

Dagbladets anmelderpar Robinson og Fredag har besøkt Valkyrien Restaurant. Det gikk både bra og ikke bra.

De to matpraterne skynder seg å bestille øl og dram når de kommer for å skli inn i miljøet i d en legendariske brune kneipa på Majorstuen.

De er begeistret for stedet og stilen og håper alt skal holde over middels høy matkvalitet. De mener byen trenger brune steder. Men maten de får servert blir nådeløst veid og funnet for lett.

De dropper flesk og duppe, retten Ambjørnsens Elling bestilte her, og går heller for koteletter og chop suey. Surkålen er kald, potetene halvharde, kotelettene nesten kremerte og den brune saus minner om helårsolje i fargen. Kinamaten får en like hard dom. De står over dessert. Og konkluderer med at Valka kunne ha vært et Majorstuen-alternativ til Teddys Softbar og Lorry.

Men at maten er for dårlig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere