RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selv om hun måtte forlatte "Drømmerollen" er hun sikret en rolle i musikalen.
Selv om hun måtte forlatte "Drømmerollen" er hun sikret en rolle i musikalen.

Tårevått farvel på "Drømmerollen"

Bygdøys drømmedame, Bibbi Lund, røk i går ut av "Drømmerollen" som går på NRK. Men hun er uansett sikret en rolle i musikalen.

Oslo: Etter å ha vært på audition med over 250 dansere, ble hun plukket ut til å danse i programmet Drømmerollen. Vinneren skal få danse med Kåre Conradi i musikalen "Singin` in the rain" som skal gå på Oslo Nye teater begynnelsen av neste år.

Dessverre for Bibbi røk hun ut som fjerde beste danser.

For venninne og konkurrent Heidi var sjokket over at Bibbi måtte gå minst like stort. - Dette er helt forferdelig trist! Det har vært så godt å ha Bibbi her i denne konkurransen, vi har ringt hverandre og støttet hverandre hele veien. At hun er en flink danser visste jeg fra før av, men at hun kunne synge så bra, det ante jeg ikke, forteller Heidi til NRK.

Sjokkerte dommere

Dommertrioen var også overrasket over at det var Bibbis tur denne kvelden.

- Hun gjorde sin beste prestasjon så langt i dag, og jeg fikk et voldsomt kick av henne. Så ja, det er nok litt overraskende, sa juryens Marit Voldsæter til NRK.

Som sier at Bibbi kan ta det helt med ro siden hun har en stor fremtid innen musikalverden.

Sikret forestilling

Uansett at hun røk ut i går har hun sikret en rolle i musikalen sammen med Conradi neste år. I tillegg har hun også fått en rolle i "Spelemann på taket".

- Jeg går rundt på en rosa sky. Erfaringen jeg har fått gjennom "Drømmerollen" er fantastisk. Dette kommer jeg til å huske resten av mitt liv, sa Bibbi til Østkantavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere