RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til dekket bord

I 1997 åpnet Matspecialen med katering på Bryn. Nå er det også mulig å være gjest i eget selskap i lokalene.

Bryn: Det var på grunn av den stadige etterspørselen etter selskapslokaler blant både private- og bedriftskunder at daglig leder Jan Nielsen bestemte seg for å innrede andreetasjen i Ole Deviks vei 26 med langbord og duker.
- Vi så et behov for flere selskapslokaler i Groruddalen. Ettersom vi har både mesterkokker og konditorier i hus samt gode parkeringsmuligheter, hadde vi et godt utgangspunkt for å levere en passende ramme til festen, sier Nielsen.
Stor pågang
Siden lokalene ble åpnet i mars, har pågangen vært stor.
- Vi har bestillinger hver helg fremover med konfirmasjoner, minnestunder og andre selskaper, smiler Nielsen som har en mesterkokk på laget. Tidligere landslagskokk Hans Robert Bruun er nemlig med på laget på Bryn. Bruun er godt fornøyd med å være på plass på Bryn.
- Her lager vi alt fra mel og sukker. Vi jukser ikke i det hele tatt her, ler landslagskokken.

Her lager vi alt fra mel og sukker. Vi jukser ikke i det hele tatt her



Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere