RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅ LANGTUR: Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen må tippe takst i Trondheim. Programleder Frode Søreide til venstre.
PÅ LANGTUR: Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen må tippe takst i Trondheim. Programleder Frode Søreide til venstre. Foto: FOTO: NRK

Tipper takst i Barteland

Meglerne Rune Haraldsen og Lise Løkka fra St. Hanshaugen deltar i Nrks Solgt! onsdag. Der skal de blant annet tippe takst på et hus i Flettfrid Andresens nabolag i Trondheim.

ST.HANSHAUGEN/TRONDHEIM: Det er duket for internt oppgjør i «Solgt!». To meglere fra Privatmegleren i Tønsberg skal konkurrere mot sine kolleger fra Oslo.

LES OGSÅ: Hva koster en leilighet i Ålesund?

– Det gjør bare at konkurranseinstinktet øker enda mer, slår meglerne Kenneth Doksheim og Siri Graf Stenberg fast, og får bifall fra kollega Rune Haraldsen og Lise Løkka fra Privatmegleren i Oslo.

Meglerne vet veldig lite om boligmarkedet i Trondheim. De aner ikke hvor de skal og blir fratatt både mobiltelefon, statistikk og pc – før de blir kastet ut i det trønderske boligmarkedet.

Trondheim er i dag Norges tredje største by, og hver sjette innbygger er en student. Dette setter selvsagt sitt preg både på bylivet og boligprisene.

I finalen drar Solgt! meglerne med seg til Singsaker, som for de fleste sikkert er kjent gjennom rollefiguren Flettfrid Andresen. Riktignok ligger denne leiligheten på nedre del og helt i utkanten av Singsaker – men prismessig er den nok fullt på høyde. I tillegg kan man skryte av gangavstand til det populære området Bakklandet med små kafeer, butikker og restauranter, skriver Nrk i en pressemelding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere