RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge Rundt er i full rulle på NRK. Programlederen er ingen ringere enn Anette Skafjeld fra Stovner. Her under første innspilling.FOTO: Nrk
Norge Rundt er i full rulle på NRK. Programlederen er ingen ringere enn Anette Skafjeld fra Stovner. Her under første innspilling.FOTO: Nrk

Turen går til Stovner

Programlederen er fra Stovner og en episode er dedikert stedet. Norge Rundt har nå fått en urban vri.

STOVNER: I 10 år har hun vært i media-bransjen. Fem av dem i NRK Østlandssendingen. Nå tar hun steget videre og reiser Norge Rundt i tre måneder. Anette Skafjeld (35) skal gi TV-seerne en urban vri på "Norge Rundt".

Det blir blant annet besøk i et gatekjøkken i Oslo og hiphop og rappere fra Bergen. Jeg er forberedt på at det kan bli noen klager, men beroliger seerne med at det hele blir i god "Norge Rundt" ånd, sier Skafjeld.

Jeg gleder meg veldig, forteller 35-åringen.

Hyggelig på Stovner

I tre måneder er hun engasjert som Norge Rundts programleder. Dette er kjempegøy for Stovner-jenta, som ønsker å vise Norge fra en mer urban side.

Et av de urbane stedene er Stovner, hvor Skafjeld selv har bodd i nærmere 20 år. Episoden kommer en gang i november.

Det er på tide at noe hyggelig blir fortalt om Stovner. Oppveksten på Stovner ga meg mye positivt. I tillegg tror jeg folk blir overrasket over hvor mye skog det er der, sier programlederen, som gleder seg til å vise at Stovner er mer enn bare blokker.

Alltid villet jobbe i media

Når Skafjeld er ferdig med sine tre måneder i Norge Rundt bærer det tilbake til Østlandssendingen.

Jeg har alltid villet jobbe innenfor media. Aller helst ville jeg skrive i avis og avdekke store saker og alt det urettferdige som skjer. At jeg startet i TV var en ren tilfeldighet, sier Skafjeld, som startet sin karrieren i Romerike TV.

Å få denne muligheten i Norge Rundt er kjempegøy. Nå har vi planlagt lenge. Å endelig kunne starte inspillingen og realisere det vi har planlagt så lenge, er spennende, avslutter hun.

I morgen kan du se Anette Skafjeld lage eplekake og høste fra hagen til Liland skole i Bergen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere