RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SURT TAP: Ullerns toppscorer Mahmod Hejazi viser sin frustrasjon etter å ha misbrukt en målsjanse mot Røa. Seriekampen på mandag endte 3-3.
bEGGE FOTO: Alice Johansen
SURT TAP: Ullerns toppscorer Mahmod Hejazi viser sin frustrasjon etter å ha misbrukt en målsjanse mot Røa. Seriekampen på mandag endte 3-3. bEGGE FOTO: Alice Johansen Foto: Alice Johansen

Uheldig for Ullern

Ullern kjemper i år om opprykk til 2. divisjon, men snublet mot lillebror Røa på mandag.

ULLERN: Det som skulle bli en enkel seier for tabelltoer Ullern i herrenes tredjedivisjon endte opp som et lite mareritt for hjemmelaget.

Tabelljumbo Røa ankom Ullern kunstgress med planer om alt annet enn å la seg kjøre over i seriekampen.

Toppscorer

Ullerns nyervervelse Mahmod Hejazi har vist seg å være en viktig forsterkning for laget etter at Øyvind Mæland trappet ned.

Han er toppscorer i avdelingen, og satte inn to mål bar Røas keeper, mens Anders Ripegutu også satte inn mål for vertene.

Lite hjalp det, da Røa også fikk inn tre nettkjenninger, hvorav den siste i kampens siste minutt.

3–3 endte det svært jevne lokaloppgjøret, som på papiret egentlig skulle vært en lek for Ullern.

Går for opprykk

– Det er veldig kjedelig å go bort poeng, og det er ekstra kjedelig når det er Røa. Det har vært en uvane for oss å gi bort poeng til svakere lag i flere år, forteller Ripegutu, som har vært Ullern-spiller siden 2009.

Tabelltopp Hauerseter gjorde en god kamp mot Oldenborg hvor de vant 3-1, og dermed ligger Ullern tre poeng bak med sine 22 poeng, mot hauerseters 25.

– Vi har ikke tapt en kamp i serien ennå, men det vi gjør i dag er for sløvt. Nå må vi vinne de tre siste kampene før sommerferien, sier Ripegutu.

Og det er hovedkonkurrent Hauerseter som skal bekjempes om to uker på bortebane.

– Den kampen må vi vinne. vi har ikke hatt en sterkere stall enn i år så lenge jeg har vært her, og opprykket er fortsatt innenfor rekkeviddet, sier spissen.

Røa godt fornøyd

De rødkledde naboene fra Røa var godt fornøyd med å gi Ullern en stripe i lakken i sin vei mot opprykk.

– Vi gjør en bra kamp, og jobber knallhardt. Med tanke på at de fire spillerne som har vært fast på den sentrale midtbanen vår er borte i dag, klarer vi oss veldig bra, sier Røa-trener Erik Flem Åkre.

For mens Ullern gikk av banen med bøyde hoder, jublet Røa etter Stig Haugseths 3-3-scoring i det 90. minutt.

– Vi har vært uheldige med marginene, og derfor ligger vi sist. Nå har vi møtt alle de beste lagene før ferien. Jeg har tro på at vi kommer til å holde oss i 3. divisjon, sier treneren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere