RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Urinerte i butikk

Urinering, narkotika, vold og kjøring uten førerkort. Les politiloggen her.

BRUGATA: Kl. 23.13 i går kveld urinerte en mann åpenlyst i en butikk i Brugata. Han sjikanerte andre kunder og hadde også ødelagt en del. Politiet kom og pågrep den 18 år gamle mannen for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Bortvist fra Sentralstasjonen

SENTRALSTASJONEN: Kl. 00.52 ble en 20 år gammel mann bortvist av politiet fra Sentralstasjonen på grunn av slossing. Han hadde kommet i klammeri med en annen og noen vektere hadde holdt kamphanene fra hverandre. 20-åringen vil bli anmeldt av den andre i dag.

Kjørte uten førerkort

Vogts gate: I går ble en 37 år gammel bilfører kontrollert i Vogts gate kl. 01.44. Han hadde ikke førerkort på grunn av tidligere promillekjøring. Bilen hadde han kjørt samme dag - og fremviste salgsmelding for dette. Politiet avskiltet bilen og den ble tauet inn.

Fire personer sov i bil

SENTRALSTASJONEN: Kl. 05.29 kontrollerte politiet en bil som stod på korttidsparkeringen ved Sentralstasjonen med lysene på. I bilen lå det fire personer og sov. Det ble bl.a. funnet en hasjpipe, og alle blir anmeldt for å være i besittelse av brukerutstyr for narkotika. Politiet låste av bilen, og de fire fikk gå ut i byen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere