RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stovner frivillighetssentral er et fint sted å være, her fra fjorårets julemesse, der flere bidro og mange kom som gjester.
Stovner frivillighetssentral er et fint sted å være, her fra fjorårets julemesse, der flere bidro og mange kom som gjester.

Vil ha med flere unge

– Vi håper prosjektet er oppe og går i løpet av våren, sier daglig leder på Stovner Frivillighetssentral.

STOVNER: – Nå i januar arbeider vi med å ansette en person til på sentralen i prosjektet ”Innsiden”, som vi håper å få opp og gå i løpet av våren. Dette prosjektet har vi fått støtte til fra Grorudalssatsningen, forteller Helle Maria Wolstad.

Stovner frivilligsentral er et trygt og rusfritt sted å være for Stovner-ungdommen.

Gjennom et forprosjekt skal frivillighetssentralen kartlegge hvilke tiltak som kan tilbys for å involvere spesielt unge menn med innvandrerbakgrunn i frivillig arbeid på Stovner.

Fødselshjelper

Deretter vil man igangsette et hovedprosjekt med tilbud på frivilligsentralen. Prosjektet har som mål å være «fødselshjelper» for å få i gang et ungdomstilbud som skal drives av frivillige i bydelen.

«Innsiden» og frivilligsentralen vil kunne være åpen én kveld i uken hvor de tilbyr forskjellige aktiviteter.

– Vi ønsker å gi ungdom tilbud om å delta i frivilligheten i bydelen, for å få økt sosial forankring, og bedre integrering av ungdommer med minoritetsbakgrunn, påpeker Wolstad.

Leksehjelp

– Denne våren ønsker vi å tilby leksehjelp her på sentralen på mandager mellom kl. 15:30 og 17:30. Det blir informasjonsmøte om dette mandag 31.01 kl. 16:00 – 17:00. Vi satser på oppstart mandag 07.02, forteller Woldstad.

Følgende datoer kan være fine å notere seg: ”Åpen lunsj”: mandager fra 12:00 -13:00, et hyggelig sosialt måltid for alle som vil komme. Alle bidrar med kr. 30 til innkjøp av maten.

”Håndarbeid/ hobby”: tirsdager fra 12:00 – 15:00. Vi setter oss ned med forskjellig typer håndarbeid, utveksler kunnskap og erfaring og har en sosial stund. Enkel lunsj for kr. 20.

”Åpen middag” hver onsdag kl. 16:00 serverer vi middag til de som dukker opp. Kun kr. 50, hyggelig sosialt samvær inkludert i prisen .

Kokkekurs for menn starter onsdag 19.01 kl. 14:30. Påmelding til sentralen på telefon eller mail senest mandag 17.01

Fra og med februar blir det forskjellige typer program fra kl. 18:00, på årets myldrekvelder.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere