5 / 5 ( 32 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Om Instabank

Instabank er en ny digital bank som er opptatt av nytenking i bransjen. Alle tre grunnleggerne har lang erfaring fra bankindustrien, men deler en lidenskap om å skape noe nytt. Instabank ønsker å endre måten forbrukeren benytter seg av banktjenester på og vil skape en bank som tenker som kunden, ikke som en typisk bank. Derfor har Instabank et stort fokus på smålån som kan realisere kundenes ambisjoner og drømmer.

Lånemuligheter

Hos Instabank kan du låne mellom 5000 og 500.000 kroner. Du kan velge mellom 3-15 års nedbetalings tid eller det banken kaller en fleksibel nedbetalingstid. På nettsidene til Instabank finner du en veldig grei lånekalkulator som umiddelbart gir deg oversikt over månedskostnad og rente på lånet ditt. Her kan du justere lånebeløpet til det du ønsker, velge nedbetalingsmetoden din, og deretter få opp de månedlige fradragene.

Nominell rente hos Instabank er fra 7,90%-19,99%. Med en effektiv rente på 16,24 på 65.000 kroner over 5 år er totalkostnaden 93.068 kroner. Banken gir deg også mulighet til å velge mellom faste og fleksible månedsbeløp. Instabank har stor profilering på at lånet skal passe for deg og din økonomi og kan derfor skryte av å ha markedets mest fleksible forbrukslån.

Instabank kaller forbrukslånet sitt for et personlån nettopp fordi det er et fleksibelt forbrukslån hvor betingelsene er helt avhengige av personen som tar opp lånet. Du kan bruke lånet til hva du vil, og lånet tas opp uten sikring. Det er også derfor renten er såpass mye høyere enn for eksempel i et boliglån; banken løper en høyere risiko ved å innfri lånet ditt.

Krav for å få lån hos Instabank

For å kunne benytte deg av personlånet til Instabank er det fire kriterier som må innfris. Du må være over 23 år gammel for å få søknaden vurdert og du kan heller ikke ha noen betalingsanmerkninger. Bruttoinntekten din må være høyere enn 250.000 kroner i året og din alder + valgt nedbetalingstid kan ikke være høyere enn 80 år. Dersom alt dette er i orden vil Instabank vurdere lånesøknaden din.

Fordeler med å velge Instabank

Fordi Instabank er en bank med så stort fokus på fleksibilitet tilbyr de også markedets mest fleksible forbrukslån. Det betyr at du kan søke om et lån som er 100% tilpasset deg og dine behov. Søknadsprosessen er helt nettbasert og i de fleste tilfeller får du umiddelbart svar. Dersom banken behøver mer tid for å vurdere søknaden din har Instabank mål om å gi deg svar i løpet av 24 timer.

Søk her
Annonselenke

Kontakt

Instabank ASA
E-post kundesenter@instabank.no
Adresse Drammensveien 177, 0277 Oslo
Telefon 21 51 93 00
Kundeservice https://instabank.no/kundesenter
Nettside https://www.instabank.no/
Åpningstider Hverdager 08:00-18:00