3.6 / 5 ( 51 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av yA Bank kredittkort

Vi har testet og vurdert yA Bank kredittkort!

yA Bank har på kort tid fått godt rotfeste som tilbyder av kredittkort på det norske markedet. De annonserer med en kredittgrense på 100 000,- og er med det blant de kortene som har høyest maksgrense.

Betingelser for kredittkort

Betingelser for kredittkort hos yA Bank er, som hos flere andre, en aldersgrense på 20 år og de krever at du har en årsinntekt på minst 200 000,-. Det er ikke årsgebyr på kortet til yA Bank og det er derfor gratis å ha kortet om du ikke har utestående kreditt på det. De tilbyr en maks kreditt på sitt kort på 100 000,-. Med dette vil du ha mye fleksibilitet med kortet i de fleste situasjoner. Effektiv rente er helt nede i 22,9% på et utestående beløp på 15 000,-. For kredittkort er dette ganske bra rentesats.

yA Bank har samarbeid med VISA og kan brukes på alle automater og hos alle brukersteder som tilbyr VISA for betaling. Det er også mulig med yA Bank kredittkort å benytte kortet i Bank Axept-terminaler, noe som også gjør at du kan ta ut penger via denne løsningen gebyrfritt. Husk at rentene for kontantuttak løper fra uttakstidspunktet.

Fordeler med kredittkort

Av fordeler med kredittkortet må nevnes at det er gebyrfritt å ha kortet. Man kan også ta ut kontanter med Bank Axept gebyrfritt. De har en temmelig lav effektiv rente til kredittkort å være, og de gir deg mulighet til å oppnå temmelig høy kredittgrense på kortet, helt opp til 100 000,-. De har et fordelsprogram hvor du kan oppnå rabatter fra 2-5% og hvor du selv kan velge kategori for rabatt hver måned. Dette gir deg mulighet til å styre rabattene til de varene du ønsker å kjøpe.

De har en praktisk nettbankløsning hvor du også har mulighet til å overføre penger. Denne kan brukes både med BankID og BankID på mobil. Benytter du kortet for å betale 50% av kostnad med reiser får du reiseforsikring inkludert. Dette gir deg muligheten til å spare noen ekstra kroner i stedet for å kjøpe reiseforsikring separat. Om man reiser en del kan dette bli en god ekstra innsparing og det kan også være at du har mulighet til å velge rabatt for reisen.

Oppsumert

yA bank har en forholdsvis høy maks kredittgrense på kortene sine, og de opererer med få gebyrer. De har et fordelsprogram med rabatter inntil 5% i en valgfri kategori. Du får reiseforsikring inkludert om du betaler minst 50% av kostnadene ved reise med kortet.