RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DØMT TIL 8 MÅNEDERS HUSARREST: AC/DC-trommeslager Phil Rudd møtte i retten i skinnjakke fra bandet - som for sin del har erstattet ham med en annen trommeslager mens Rudd soner i hjemmearrest.
DØMT TIL 8 MÅNEDERS HUSARREST: AC/DC-trommeslager Phil Rudd møtte i retten i skinnjakke fra bandet - som for sin del har erstattet ham med en annen trommeslager mens Rudd soner i hjemmearrest. Foto: Alan Gibson (Ap)

Rudd stilte i AC/DC-skinnjakke i retten

Sist oppdatert:
AC/DC-trommeslager Phil Rudd nektet mandag for å ha brutt bestemmelsene for hjemmesoning, skriver Reuters.

Rudd (61) ble i begynnelsen av juli dømt til åtte måneders husarrest for å ha truet med å drepe sin tidligere sikkerhetssjef, og for besittelse av narkotika. Bare ti dager etter at dommen falt, ble han ifølge Reuters siktet for å ha drukket alkohol, noe som kan føre ham rett i fengsel.

Nå er han ute mot kausjon frem til 24. november, da han skal møte dommeren i en to timer lang høring om det mulige bruddet på soningsbestemmelsene. Aktor i saken sier det er «svært sterke bevis».

Rudd har også anket dommen og straffeutmålingen, skriver Reuters.

Ifølge Daily Mail stilte Phil Rudd i retten i Tauranga på New Zealand iført en svart skinnjakke med AC/DC-motiv. Bandet har hyret inn en annen trommeslager for verdensturneen de nå er ute på. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere