RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Espen Skjønberg er nominert som beste medspiller i Tre søstre på Nationaltheatret, under offentliggjøring av Heddanominasjonene
Espen Skjønberg er nominert som beste medspiller i Tre søstre på Nationaltheatret, under offentliggjøring av Heddanominasjonene Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Skjønberg (91) nominert til ny Hedda-pris

Sist oppdatert:
- Det gjør inntrykk. Jeg er stolt av det, sier superveteranen, som tidligere har vunnet en æres-Hedda.

(Kultur:) Espen Skjønberg er nominert i klassen beste medspiller for rollen som Tsjebutykin «Tre søstre» på Nationaltheatret. Teatersjefen selv, Hanne Tømta, er nominert for beste regi.

Hedda-nominasjonene for teatersesongen 2014-2015 ble klare tirsdag, og Nationaltheatret er nominert til hele elleve priser.

– Det er rekordmange for oss, sier en fornøyd teatersjef.

BESTE KVINNELIGE: De fleste kjenner Marie Blokhus fra Side om Side på NRK. Her er hun i Fugletribunalet som hun er nominert til Hedda-prisen for.

Til den gjeve prisen som årets beste kvinnelige skuespiller er Marie Blokhus, Marianne Holter og Silje Lundblad nominert. Torbjørn Eriksen, Bjarte Hjelmeland og Terje Strømdahl er nominerte i klassen for beste mannlige skuespiller.

Hedda-prisene deles ut i ti kategorier. Årets prisutdeling finner sted på Nationaltheatret søndag 14. juni. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere