Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Foto: Nettavisen)

Slutter i Nettavisen

Annonsebilag

Slik øker Google trivselen og produktiviteten på jobb

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Nettavisen-redaktør Tormod Utne bytter jobb.

Tormod Utne forlater Nettavisen og begynner i nyopprettet stilling som nyhetsredaktør med ansvar for digitale medier i Sunnmørsposten.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Utne er i dag redaktør og nestkommanderende i Nettavisen, og har tidligere vært ansvarlig redaktør og daglig leder i Trønderbladet, skriver Edda Media i en pressemelding.

Ifølge Utne har oppvekstvilkårene til hans barn også spilt inn i valget av arbeidsplassen. Utne er gift med Kanal 24s nyhetsredaktør Audhild Gregoriusdotter Rotevatn. Paret har to små barn sammen.

- Det er riktig at oppvekstvilkårene deres har vært en viktig faktor, i tillegg til utfordringene stillingen medfører, sier Utne til NA24 Propaganda.

Utne er utdannet cand.philol. med hovedfag i historie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Utne har befalsutdannelse ved Luftforsvarets befalsskole, og eksamen i grafisk design ved Merkantilt Institutt. Han begynner i Sunnmørsposten seinest 1. april.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus