Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Trondheimsfirma bygger ut Ullevaal

Reisetips med annonselenker

Reiseguide til Silicon Valley

Oddsen med annonselenker

Nedturen fortsetter for oppkomlingen

Vant kampen om å bygge ut Ullevaal Stadion for 550 millioner kroner.
Vital har tildelt Trondheimsfirmaet Reinertsen AS i oppdrag å bygge ut Ullevaal Stadion for 550 millioner kroner.

Dermed vant Reinertsen anbudskampen om å bli totalentreprenør.

Vital bygger ut Ullevaal Stadion med blant annet nytt hotell og en av landets aller største kongressaler. Det er inngått langsiktige avtaler med henholdsvis Thon Hotels og Ullevaal Business Class (UBC), som eies av Norges Fotballforbund.

- Sammen med dyktige samarbeidspartnere ønsker Vital å gjøre Ullevaal Stadion til et enda mer komplett møtested. Vi skal bygge videre på den unike posisjonen nasjonalanlegget har i folks bevissthet, sier eiendomsdirektør Ole C. Knudsen i Vital i en pressemelding.

Nytt hotell

Prosjektet omfatter en kraftig utvidelse av kjøpesenteret på Ullevaal Stadion, nytt hotell med 144 rom, ny kongressal med plass til 800 personer samt gjenoppbygging av idrettsarenaen Bergbanen.

- I løpet av første kvartal 2009 kommer det et hotell med 144 rom tett på stadion. Der skal det også bygges en storsal på 700 kvadratmeter, og den skal vi leie i 15 år. Salen skal integreres med ganger til UBC, og vil ha plass til 750 til 800 mennesker, sa UBC-direktør Hallvard Bragge til NA24 tidligere i høst. Les mer: Tjener på fotball-fiffen

53.000 kvm

Vital vurderer å bygge ut i alt 24.000 kvm, en betydelig utvidelse fra dagens utleieareal på 35 000 kvm. Kjøpesenteret utvides med 5000 kvm til 11.300 kvm, i tillegg kommer oppgradering av utearealet. Hotellet blir på 5000 kvm fordelt på fire etasjer, og skal drives av Thon Hotels. Kongressalen fordeler seg på 1500 kvm over to etasjer.

Byggingen tar til i oktober i år, og skal være ferdigstilt i september 2009. Vital og Reinertsen AS har samarbeidet om byggeoppdrag tidligere, deriblant TMV-Odden

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus