RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

24Seven i pluss

Sist oppdatert:
IT-selskapet øker inntektene og melder om pluss på bunnlinjen.

Tross et utfordrende marked og fortsatt påvirkning av finanskrisen i en rekke markeder, har 24SevenOffice klart å snu driften til å vise pluss på bunnlinjen. Det skjer samtidig med at konsernet melder at kostnadseffektiviseringstiltakene har fått full effekt.

Pluss
Selskapet kan i rapporten for tredje kvartal vise til driftsinntekter på 17,2 millioner kroner og et overskudd fra driften på 0,25 millioner kroner. Til sammenligning så omsatte 24SevenOffice (TFSO) i samme periode i fjor for 15,3 millioner kroner.

Da viste driften et underskudd på 2,4 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på pluss 110.000 kroner i årets tredje kvartal, mot minus 2,25 millioner i samme periode i 2008.

Lav prising
TFSO er ikke fornøyde med prisingen på selskapet, og viser til den lave verdsettelsen selskapet har sammenlignet med tilsvarende Saas-selskaper i USA.

Ifølge en oppstilling i TFSOs tredje kvartalsrapport, så prises selskapet til rett over en ganger salg, mot knappe 3 tre ganger salg for Netsuite og over fem ganger salg for selskapet salesforce.

SaaS, eller Software as a Service, er en bransje hvor selskapene hoster applikasjoner for kundene som bruker disse via nettleserne i stedet for å ha dem lagret lokalt. TFSO er konsentrert om SaaS-løsninger innen ERP, CRM og prosjekt- og samarbeidsapplikasjoner.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere