Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Bendiksby, Terje (Scsnpix)

BBS blir del av gigant

Promotion med annonselenker

FÅ IGJEN PÅ LAGER! Dingsen for deg som vil sove godt

Oddsen med annonselenker

Kritisk til VIFs talentbehandling: - Urettferdig

Felles operatør for Norge, Sverige og Danmark.

Nets heter det nye konsernet som presenteres torsdag. Konsernet er blitt til ved å fusjonere norske Nordito AS, moderselskap for BBS og Teller, og holdingselskapet bak PBS. Fusjonen samler de tre ledende nordiske bedrifter innenfor betalingsløsninger og informasjonsutveksling inn i samme konsern.

Visjonen for det nye konsernet er først å bli størst og ledende, på betalingsløsninger og informasjonsutveksling, i norden og deretter i Nord-europa.

- Vi kan i dag med stolthet presentere en ny felles virksomhet, Nets, som med Norden som hjemmemarked vil orientere seg mot Nord-Europa for å skape ytterligere vekst. At vi nå er sammen, fremfor hver for oss, gjør oss til en enda mer attraktiv og konkurransedyktig leverandør og samarbeidspartner innenfor betalingstjenester,sier Rune Fjelstad, administrerende direktør i Nets i en melding.

Etableringen av Nets vil danne grunnlaget for internasjonal virksomhet og arbeidsplass for mer enn 2.200 medarbeidere i fem land. Nets ble til allerede i 2007, men da som et felles selskap, for BBS og PBS, for (processing) håndtering av korttransaksjoner. Virksomheten har utviklet seg derfra til en fullblods fusjon og Nets blir nå navnet på konsernet. Teller, som ivaretar finansiell innløsning av betalingskort, fortsetter å eksistere som et heleid datter-selskap i konsernet.

Hovedkontoret vil ligge i Ballerup – med kompetanse- og forretningssentre i Oslo. Samt lokale kontorer i Stockholm, Helsinki, Glostrup, Århus og Tallinn.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus