Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Jens Panduro (Scanpix)

I beredskap ved SAS-konkurs

Reisetips med annonselenker

Det råeste hotellsalget akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Duket for jevn gullduell

Regjeringen iverksatte beredskapsplaner ved brå SAS-konkurs.

En bråstopp i flygingene ville kunne ramme liv og helse i distriktene - SAS' datterselskap Widerøe flyr flere tusen syketransporter i distriktene hvert år, skriver VG ifølge NTB,

Regjeringen planla derfor å sette opp en stor informasjonsberedskap for reisende over hele verden, dersom selskapet skulle gå konkurs og flyene ble satt på bakken.

Forsikringsselskaper hadde også forberedt seg på en mulig konkurs.

- Vi la til grunn at med statlige eiere ville det ta noe tid før flygingene stoppet opp. Det ville gi oss tid til å gå i markedet og finne alternative transporter, sier Emma Elisabeth Wennesland, informasjonsdirektør i Europeiske til VG. (NTB).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus