RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aftenposten lanserer lørdagsbilag

Nå skal avisen konkurrere mot VG Helg og Magasinet til Dagbladet.

I et halvt år har planleggingen av det nye bilaget til Aftenposten pågått.

NA24 Propaganda - Norges ledende medienettsted

Til egen avis sier featureredaktør Kjersti Løken Stavrum at bilaget skal erstatte den tidligere boligseksjonen i lørdagsavisen. Navnet på det nye bilaget blir «Leve».

- Leve blir seksjonen som tar livet på alvor, men som også skal være inspirerende og berikende for våre lesere. Vi skal ha artikler og reportasjer som byr på livserfaring, og folk som prøver å gjøre noe for andre, som forsøker å gjøre verden til et bedre sted, sier Stavrum.

Tidligere har VG lansert enn konkurrent til Aftenpostens A-magasin, med sitt fredagsbilag. Skjebnene til ettermiddagsavisen Aften er imidlertid fortsatt i det blå.

- Vi vurderer Aftens videre skjebne, noe vi vil gjøre i samråd med våre lesere og annonsører. Et mulig alternativ er at Aften blir en del av morgenutgaven, men dette vil vi bruke tid på, sier Stavrum, som også er fungerende redaktør for Aften.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere