RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Årets første fra TGS

Sist oppdatert:
Seismikkselskapet starter året med en ny studie i Mexicogolfen.

TGS-Nopec sparker 2009 i gang med en ny seismikkstudie i den amerikanske delen av Mexicogolfen. Tudien er en multiklient studie basert på 3D-data og vil dekke 300 OCS-blokker i DeSoto Canyon området.

NA24 - din næringslivsavis

Totalt er det snakk om et areal på 6.900 kvadratkilometer. Selskapet har ifølge en pressemeldingen, allerede dekket 25 prosent av området med fartøyet MV BOS Arctic, og forventer at innsamling er ferdig i mai i år. I tillegg til ulike typer seismikkdata så samles det også inn gravitasjonsdata i forbindelse med studien.

Studien har fått forhåndsfinansiering fra oljeselskaper i området og deltakerne i finansieringen vil få levert forhåndsdata fra et område på 1.100 kvadratkilometer i forkant av lisensrunden som skal gjennomføres i området i mars i år.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere