RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Axis-Shield oppdaterer

Styret i Axis-Shield innfridde egne vekstmål i 2008.

Det viser en oppdatering farmasiselskapet Axis-Shield har gitt i forbindelse med at bøkene for 2008 nå er i ferd med å bli avsluttet.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge pressemeldingen var omsetningsveksten på linje med styrets forventninger og viser en økning på 26 prosent sammenlignet med 2007. Målt med konstante valutakurser så var veksten i inntektene på 14 prosent i 2008.

Selskapet melder om sterk etterspørsel etter deres hovedprodukt Afininion, hvor det er levert over 4.000 enheter i løpet av 2008, hvorav 1.700 til det amerikanske markedet. Systemet brukes i forbindelse med diagnosearbeid ved legekontorer.

Når det gjelder laboratoriumsdivisjonen så forventes omsetning å havne i området 3,5 millioner britiske pund, opp fra 1,5 i 2007. Salget av anti-CCP-produkter anslås å havne på 3,1 millioner dollar, mot 2 millioner året før. Det meldes også om stor aktivitet i de øvrige delen av konsernet.

Axis-Shield er børsnotert i London og i Oslo og har produksjon i både Norge og Storbritannia.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere