NA24.no

Bli interaktiv vinbonde

Med et par tastetrykk har du nå muligheten til å drikke din egen vin.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Amerikaneren Michael Brill tilbyr nemlig vin-entusiaster å starte opp som vinbønder gjennom firmaet Crushpad,. Hele prosessen kan gjøres via nettet, ifølge cnn.com.

NA24 - din næringslivsavis

Kundene kan selv velge hvilken vin de vil lage gjennom å kjøpe druer fra et stort utvalg leverandører. Men et krav er at hver bonde minimum må produsere et fat vin i året, som tilsvarer 300 flasker.

Bønder i California dyrker druene og holder kundene oppdaterte om druenes tilstand og utvikling via e-poster og webkameraer. Når det er tid for høsting kan naturligvis dette også følges via nettet og samtidig chatte med landbruksarbeiderne. Så er man med på hvordan saften skal blandes og man kan lage sin egen etikett.

Vinkunnskapene til Crushpad sine ansatte skal sørge for at de nettbaserte bøndene sin iver ikke ødelegger for det endelige resultatet.

Dermed er det duket for at folk fra hele verden kan ende opp som vinbønder i California. Men minimumsprisen på mellom 30.000-60.000 kroner gir forholdsvis dyre flasker, men summen er atskillig billigere enn hva det koster å starte en egen vingård.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere