RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Bråk i Forbrukerrådet

Sist oppdatert:
Fagforeninger raser i mot Randi Fleslands lederstil.

Ifølge Finansavisen kommer fagforeningene med sterk kritikk i mot Forbrukerrådet-sjefen Randi Flesland. Hun kritiseres for manglende åpenhet, for å gi fagforeningene munnkurv og for å bryte avtaleverket.

- Organisasjonen preges av sterk misnøye, og vi har en direktør det kan være vanskelig å forholde seg til, sier Unio-tillitsvalgt Frode Vesterheim i Forbrukerrådet til avisen. Han har nå sendt et brev til Barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet og klaget på forholdene i organisasjonen.

Avviser kritikken
Flesland avviser kritikken fra Unio-tillitsvalgte, og sier at det ikke er et dårlig miljø i Forbrukerrådet.

- Jeg er veldig åpen, og har ikke gitt munnkurv til noen. Brevet til departementet er overhodet ikke dekkende for det som skjer i Forbrukerrådet, sier hun til avisen.

Sluttet i Avinor
Flesland har ogtså tidligere vært i fagforeningers søkelys. I 2005 gikk hun av som Avinor-sjef. Hun kommenterte fagforeningene slik den gangen:

- Det omdømmet som Norsk Flygelederforening har skapt vil ta lang tid å rette opp. Det samme gjelder omdømmet til flygelederne, sa Flesland i 2005.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere