RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: GOH CHAI HIN (Scanpix)

Coca-Cola skifter navn

Coca-Cola Norge inngår i et internasjonalt konsern
Sist oppdatert:

Da Coca-Cola Enterprises i oktober i fjor kjøpte Coca-Cola Norge AS var allerede det første skrittet mot navneendringen tatt. Og nå ved nyttårsskifte er navneendringen et faktum.

For det som nå heter Coca-Cola Enterprises Norge innebærer oppkjøpet og navneendringen at tidligere Coca-Cola Drikker AS nå inngår i et stort internasjonalt konsern, som den viktigste tapperipartneren til The Coca-Cola Company i Vest-Europa, ifølge en melding.

- Virksomheten vår kommer til å fortsette å vokse og utvikle seg. Dette er gode nyheter for våre medarbeidere, kunder, forbrukere og partnere, uttalte Leif Atle Viken, administrerende direktør for Coca-Cola Enterprises Norge, ved overtagelsen.

Og han peker på utvikling og positiv utvikling i det han fortsetter: - De siste årene har selskapet gjennomført vellykkede nylanseringer i det norske markedet, forbedret bærekraften og hevet kompetansenivået hos medarbeiderne.

Tapperiansvar
Coca-Cola Enterprises er den viktigste strategiske tapperipartneren til The Coca-Cola Company i Vest-Europa. Og den tredje største uavhengige tapperipartneren globalt.

I dag har Coca-Cola Enterprises Norge tapperiansvar for Frankrike, Belgia, Nederland, Luxembourg, Monaco, England, Norge og Sverige.

Les flere saker på NA24

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere