RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ComHem til TeleComputing

Svensk storkunde fornyer avtale.

TeleComputing skal sørge for drift og forvaltning av IT-systemene til det svenske selskapet ComHem.

NA24 - din næringslivsavis

Avtalen er verdt 40 millioner svenske kroner og varer over tre år.

- Vi valgte å fornye avtalen med TeleComputing siden de har synliggjort bra, standardiserte løsninger til konkurransedyktige betingelser. Fleksibilitet og erfaring med raske endringer ble vektlagt spesielt, sier driftsdirektør Krister Tånneryd i ComHem.

ComHem er en leverandør av triple play-tjenester som omfatter tv, bredbånd og telefoni.

- Vårt svenske datterselskap, Kentor, har vært ComHems IT-partner i en årrekke og har lenge vært involvert i utvikling og forvaltning av effektiv IT-støtte for selskapet. Vi er meget stolte over at ComHem også har valgt TeleComputing som sin IT-driftspartner. Vi ser dette som en bekreftelse på at våre løsninger oppfyller markedets krav på kostnadseffektivitet, tilgjengelighet, fleksibilitet og sikkerhet, sier administrerende direktør André P. Løvestam i TeleComputing.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere