RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NETTSIDENS medlemmer kastet ut de som mente de hadde lagt på seg for mye i julen.
NETTSIDENS medlemmer kastet ut de som mente de hadde lagt på seg for mye i julen.

Dateside kastet ut tykke mennesker

Sist oppdatert:
Den omstridte datesiden beautifulpeople.com kastet ut 5000 medlemmer som klaget på juleflesket.

(SIDE2:) Beautifulpeople.com fikk mye oppmerksomhet da den ble lansert.

Damesiden gikk nemlig ut og sa at den ville bare registrere mennesker de fant attraktive nok til å bli medlemmer. Siden har slagordet «det største nettverket for vakre mennesker i verden» og det er folk som allerede er medlemmer som kan stemme inn folk de mener er pene og sexy nok.

Prøver man å registrere en profil oppfordres man til å taste inn opplysninger om vekt, utdannelse, bosituasjon, om man har bil samt en rekke andre personlige opplysninger.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Men i julen fikk 5000 medlemmer vite svart på hvitt hva damesiden mente var attraktivt, skriver BBC. De 5000 medlemmene, flesteparten fra USA, Storbritannia og Canada, skrev nemlig i sine profiler at de hadde lagt på seg i julen. Flere av dem la ut bilder der de mente å kunne påvise at de hadde spist godt.

Dermed var det rett ut.

LES MER HER: Ny klubb for pene mennesker

- Å la tjukkaser vandre fritt rundt vår nettside er en direkte trussel mot vår forretningsmodell, sier grunnlegger Robert Hintze i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere