RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Endre Rangnes, konsernsjef EDB ASA
Endre Rangnes, konsernsjef EDB ASA Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)

EDB mister toppsjefen

Etter 7 år i samme stol ble Endre Rangnes fristet av en ny topplederstilling.
Sist oppdatert:

Endre Rangnes slutter som konsernsjef i EDB Business Partner ASA for å tiltre som konsernsjef i Lindorff Group.

- Beklagelig
- Det er beklagelig at Endre Rangnes forlater EDB Business Partner. Han har innehatt stillingen som konsernsjef i nesten 7 år, og har gjort en solid jobb for selskapet. Styret vil umiddelbart starte prosessen med å rekruttere hans etterfølger, sier styreleder Bjarne Aamodt i en melding fra EDB.

Styret i EDB har konstituert konserndirektør John-Arne Haugerud som konsernsjef i selskapet.

Etter flere år
Endre Rangnes ble utnevnt som konsernsjef i EDB Business Partner i april 2003. Under hans ledelse har selskapet blitt en betydelig aktør innen IT-tjenester i Norden. Selskapet har i dag 6.000 ansatte i 13 land.

- Vi har vært igjennom en fantastisk utvikling av selskapet de siste årene, og det har vært inspirerende å arbeide med våre dedikerte medarbeidere, styret, eiere og trofaste kunder. EDB er godt posisjonert for videre organisk vekst, og for å være en viktig spiller i forhold til fremtidig konsolidering av IT-tjeneste markedet i Norden, sier Endre Rangnes.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere