RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto (Twin Peaks Restaurant/Facebook)

Full fres for pupperestaurantene

Sist oppdatert:
Ny nisje redder kriserammet restaurantbransje i USA.

Eieren av restaurantkjeden Twin Peaks (tok du den?) tilbyr middag og god utsikt.

Firmalogoen viser to runde, snødekte fjelltopper. Inne får du servert maten av brystfagre unge jenter med svært små bluser.

- Viktig med ego
Twin Peaks' innehaver, Randy DeWitt, avdramatiserer det hele, og forteller at rastauranten fokuserer på gode måltider og at kundene skal føle seg spesielle.

- Vi tror på at vi må tilfredsstille kundenes ego før vi metter magenes deres, sier han til Mail Online.

Eller som restaurantkjeden uttaler i sin markedsføring: «Twin Peaks handler om deg, for du er vår mann».

Twin Peaks er bare en av mange kjeder i den voksende restaurantnisjen kalt «breastaurants», eller sportsbarer der lettkledde kvinner serverer.

80-tallsidé
Restaurantkjeden Hooters var pionerer på dette området på 1980-tallet. Hooters har imidlertid slitt med å holde koken.

De nye kjedene satser derfor på noe som strekker seg utover pupper og burgere. De har gjerne et tema for innredningen, for eksempel irsk pub, eller de serverer mer avansert mat.

De tre største «breastaurant»-kjedene etter Hooters har alle opplevd en vekst på 30 prosent de siste årene, ifølge Technomic, et analysebyrå innenfor matindustrien.

Tovan Adams er elektroingeniør, og ofte en av gjestene på «breasturanten» Tilted Kilt Pub & Eatery in Tempe, Arizona, hvor de kvinnelige servitørene har på seg miniskjørt og BH-er som matcher restuarantens keltiske tema. Han tar gjerne med seg sine døtre på 6 og 9 på lunsj.

- Verre på stranden
- Kommer du på kvelden, er det fortsatt mange unger her. Alle har klærne sine på. Hvis du går på stranden, er det mye verre der enn her, sier han til Mail Online.

Rose Demidov (22) jobber som servitør på Tilted Kilt. Hun synes ikke det er noe problem med at de serverer lettkledd.

- Det å gå på restaurant skal være en opplevelse, sier hun, og mener at det er hennes jobb er å sørge for at kundene har det bra.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere