RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gigant guider ned

Sist oppdatert:
Verdens største supermarkedkjede varsler om at resultatet blir svakere enn ventet.

Den amerikanske supermarkedgiganten Wal-Mart fortsetter å stjele kunder med sin lavprisprofil, og kunne tross finanskrisen vise til ny oppgang i omsetning i den viktige desember måneden.

NA24 - din næringslivsavis

Likevel kommer Wal-Mart med et resultatvarsel for fjerde kvartal, og viser til høyere kostnader enn forventet i kvartalet. Dette gjør at Wal-Mart kutter forventet resultat fra videreført virksomhet fra forrige guiding på 1,03-1,07 dollar per aksje til 0,91-0,94 dollar per aksje for fjerde kvartal.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev

Wal-Marts supermarkeder som har holdt oppe i mer enn 12 måneder kan vise til en omsetningsøkning på 1,9 prosent i desember. Kjeden forventer å fortsette å ta markedsandeler og spår en omsetningsvekst i januar på 0 til 2 prosent.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere