RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir Bouvet fornyet tillit

Forskningsrådet vil benytte seg av IT-selskapets tjenester i tre nye år.

Bouvet melder at Forskningsrådet har fornyet en eksisterende rammeavtale, Den nye avtalen vil gjelde i ytterligere tre år med virkning fra 2010, Det er også avtalt en opsjon med en mulig forlengelse i ett år.

Rammeavtalen omfatter bistand innen tjenesteområdene javabasert utvikling, tjenesteorientert arkitektur, interaksjonsdesign og brukervennlighet, datavarehus, smidig utviklingsmetodikk og generell systemutvikling.

- Tilliten vi har fått fra Forskningsrådet viser at vår mangeårige satsing innenfor forskning og utdanning bærer frukter. Forskningsrådet hadde i 2009 et budsjett på 6,1 milliarder kroner, hvorav det meste går til finansiering av forskning. Det er altså betydelige midler som skal håndteres gjennom deres avanserte IT-systemer. Vi ser også fram til å videreføre vårt arbeid med systemer for formidling av forskningsresultater på nettet, sier administrerende direktør Sverre Hurum i Bouvet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere