RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje (TV 2 Interaktiv)

Goodtech harryhandler

Sist oppdatert:
Goodtech bruker millioner og egne aksjer for å kjøpe seg opp i Sverige.

Industriselskapet Goodtech melder fredag at det har inngått avtale om kjøp av det svenske selskapet Lecab Materialhantering AB (Lecab) i Gøteborg.

NA24 - din næringslivsavis

Det svenske selskapet med 15 ansatte hadde i 2008 en omsetning på 58 millioner svenske kroner, og det Goodtech kaller gode marginer. Det er forventet at utviklingen vil fortsette inn i 2009.

Oppkjøpet gjøres delvis i kontanter og delvis i aksjer. Goodtech betaler syv millioner svenske kroner, og i tillegg skal det legges tre millioner aksjer i potten. Goodtech-aksjen handles fredag morgen for litt under to kroner.

- Goodtech forventer synergier innen salg, markedsføring, prosjektering og levering av tekniske systemløsninger. Sett i sammenheng med tidligere oppkjøp er Goodtech nå en betydelig aktør innen automatisering og materialhåndtering også i Sverige, skriver Goodtech i meldingen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere