RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Schibsted.

Halvert resultat for mediekjempe

Sist oppdatert:
Schibsted noterer ett resultat på mindre enn det halve av fjoråret.

Schibsted fikk ett resultat før skatt på 107 millioner kroner i første kvartal, en nedgang fra 274 millioner i samme kvartal i fjor. Det melder NTB.

Driftsinntektene økte fra 3.670 millioner kroner i årets første kvartal sammenlignet med samme kvartal i fjor da tallet var 3.603 millioner kroner.

Dette kom fram da Schibsted presenterte årets første kvartalstall.

– Jeg er tilfreds med at Schibsted Media Group i første kvartal har fortsatt å utvikle seg i tråd med strategien, gitt de krevende markedene vi opererer i. I første kvartal kom 45 prosent av inntektene og 63 prosent av driftsresultatet fra online-virksomheten, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal

Schibsteds driftsresultat endte på 147 millioner kroner i første kvartal. Tallet for samme kvartal i fjor var 320 millioner kroner.

– I våre mediehus bidrar papirpublikasjonene fremdeles med betydelig fortjeneste. Det er en god prestasjon i et marked der strukturelle endringer legger betydelig press på inntektene fra papirpublikasjoner. Omstillingsprogrammet vi kunngjorde i fjor høst gir store kostnadskutt i første kvartal, noe som reduserer marginnedgangen for disse enhetene, sier Ryssdal. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere