RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: epa/YUI MOK

Helena fronter banksatsing

I går satte Danske Bank fart på sitt ambisiøse fremstøt i det irske bankmarkedet. Med hjelp av supermodell Helena Christensen.

Danske Bank har store ambisjoner på de irske øyer. Samtidig med at satsingen ble sparket i gang, erklærte ledelsen i banken at den omfattende integreringen av IT-systemene til National Irish Bank og Northern Bank inn til Danske Banks plattform for vel gjennomført.

Både i Irland og Nord-Irland legger Danske Bank aggressivt ut med en serie kundepakker som man aldri før har sett i det irske markedet. Til å fronte kampanjen bruker danskene sin mest kjente modell, Helena Christensen. Det skriver den danske avisen Børsen.

Målet er å lokke kundene med med bedre inn- og utlånsrenter og færre gebyrer enn hos konkurrentene. Dessuten får kundene nye selvbetjeningsmuligheter og også mulighet til å handle verdipapirer via konsernets nettbank.

Danske Bank-konsernet har 95 avdelinger i Nord-Irland, mens de har 59 avdelinger i Irland.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere