RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: André Clark Utvik (NA24)

Hexagon leverer varene

Beste halvår for Hexagon.

- Hexagon konsernet oppnådde i første halvår i år de beste resultatene noensinne, skriver selskapet i en melding onsdag.

God opptur
Hexagon omsatte for knappe 230 millioner kroner i andre kvartal, mot 195 millioner kroner i andre kvartal i fjor. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) ble på 39 millioner kroner, som er hele 65 prosent opp sammenlignet med andre kvartal i fjor.

Konsernet fikk i første halvår en omsetning på 457,5 millioner kroner, mot 362,6 millioner kroner i samme periode i fjor. Det er en 26 prosent økning i forhold til samme periode i fjor.

EBITDA ble på 73,5 millioner kroner, mot 43,0 millioner kroner første halvår i fjor.

Viktig hendelser
Ragasco har nylig fått en avtale for leveranse av propanbeholdere til Taji Gas i Irak med en verdi på 40 millioner kroner.

- Ragasco fikk i juni en avtale for leveranse av propanbeholdere til Woqod i Qatar med en verdi på 20 millioner kroner, og Raufoss/Lincoln fikk ordre på levering av høytrykksbeholdere til en ny fyllestasjon for hydrogen i Berlin.

Opsjonsfest
Styret i Hexagon har onsdag besluttet å opprettholde dagens ramme på 2.640.000 opsjoner i selskapet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere