RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Hun er en av verdens mest lønnsomme

Rekordresultat for Inger Ellen Nicolaisen og frisørkjeden Nikita.
Sist oppdatert:

Frisørkjeden Nikita Hair fikk i fjor et resultat på 27,7 millioner kroner før skatt, skriver Aftenposten .

Dette gjør Nikita - som eies og drives av Inger Ellen Nicolaisen gjennom konsernet Raise - til en av verdens to mest lønnsomme frisørkjeder. Dette konkluderer rapporten The Hair, Nail & Skincare Services Global Industry fra det internasjonale analyseselskapet Plimsoll. Her er de 100 største kjedene i verden analysert, og Nikita er rangert som en av de to mest lønnsomme frisørkjedene i verden.

- I tillegg er vi en av de ti største frisørkjedene målt i omsetning, sier Nicolaisen til avisen.

Å komme på denne listen tror hun åpner flere dører ute i Europa. Selv om den forrige utenlandssatsingen - i England - ikke gikk slik hun ønsket seg, er hun langt fra skremt fra å satse ute.

- Å havne på denne listen åpner muligheter vi ikke ser akkurat nå. Andre land vil bli nysgjerrig på vår suksess, sier hun.

Hun peker på Sverige som så langt har vært en suksess, der de i dag har 23 salonger og planlegger å åpne fem nye før jul. De har også vurdert å gå inn i Finland og et par andre land, men har så langt ventet litt med det, skriver Aftenposten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere