RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Thorbjørn Theie er ansatt som ny Administrerende direktør i ICA Norge.
Thorbjørn Theie er ansatt som ny Administrerende direktør i ICA Norge. (ICA)

ICA ansetter ny sjef

Thorbjørn Theie blir ny administrerende direktør i ICA Norge.

Theie tiltrer stillingen senest i løpet av juni og tar dermed over etter Antonio Soares som går ut i pensjon.

ICA startet jakten på en erstatter etter annonseringen av Soares avgang, og har i Thorbjørn Theie funnet den personen som kan fortsette arbeidet med å utvikle ICA Norge

Thorbjørn Theie Kommer fra stillingen som administrerende direktør i Kjøpmannshuset hvor han har hatt ansvar for en omfattende del av Norgesgruppens kjøpmannseide foretak.

- Vi er svært glad for at Thorbjørn Theie har valgt å komme til ICA. Han har all den kompetanse og erfaring fra både dagligvarehandel og det norske markedet som denne posisjonen krever fremover, sier Kenneth Bengtsson, Konsernsjef og Administrerende direktør i ICA AB i en melding.

- Dette er en utfordring jeg virkelig gleder meg til. Jeg vil bruke all den erfaringen 17 år som leder i norsk dagligvare og Norgesgruppen har gitt meg. Jeg er sikker på at jeg sammen med gode kjøpmenn og ansatte i ICA Norge skal både overraske konkurrenter og imponere kunder fremover, sier Thorbjørn Theie i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere