RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjøp et hus, få et gratis

Sist oppdatert:
Ja, du leste riktig. Her får du to boliger til prisen av en.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Annonsen fra en eiendomsmegler i Sør-California er et klart tegn på hvor trådt det amerikanske boligmarkedet er for tiden.

NA24 - din næringslivsavis

Det San Diego-baserte eiendomsmeglerfirmaet Michael Crews Development gir nemlig bort et hus gratis ved kjøp av en bolig i det dyrere prissjiktet (én million dollar eller mer).

- Vi tenkte: Hvorfor skal den type pakketilbud være forbeholdt matvarer og restauranter? Hvorfor ikke kjøpe et hus, få et gratis, sier Dawn Berry i det aktuelle firmaet til 10 News i San Diego, ifølge Los Angeles Times.

«Ingen skjulte kostnader»
Fra annonsen heter det:

«Michael Crews Development tilbyr en nyoppført bolig i urbant strøk i Escondido til en verdi av 2 millioner kroner (400.000 dollar) - under den forutsetning at du kjøper en luksuriøs villa ('Royal Estate home') i San Pasqual valley til 8,2 millioner kroner (1,6 millioner dollar). 'Du vet at det er en bra og lovlig deal; ingen priser har blitt økt og det er ingen skjulte kostnader.'»

Tilpasser seg markedet
Berrys kollega Adam Rossman tilføyer:

- Folk har kommet innom og spurt hvordan det går an å gjøre noe sånt. Vel, det er vår måte å drive business på under de rådende markedsforholdene.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere